Žadatele o azyl nejde zaměstnat bez povolení : rozhovor s PhDr. Tomášem Haišmanem, ředitelem odboru azylové a migrační politiky MV ČR - Štefanová, Alexandra
Jak je to se zaměstnáváním cizinců v České republice? Na otázky odpovídá ředitel odboru azylové a migrační politiky MV ČR.