Zpráva o přípravě a realizaci II. fáze reformy územní veřejné správy : návrh přenosu působností z okresních úřadů po ukončení jejich činnosti
Prakticky celý obsah tohoto čísla časopisu Veřejná správa (č. 38/2000) je tvořen přílohou, která obsahuje jednak Úvodní slovo náměstkyně ministra vnitra pověřené reformou veřejné správy Y. Streckové a Zprávu o přípravě a realizaci druhé fáze reformy územní veřejné správy, která byla vzata na vědomí usnesením vlády č. 763 ze dne 26. července 2000, a dále potom tvoří další obsah přílohy obsáhlý materiál přinášející první Návrh přenosu působností z okresních úřadů po ukončení jejich činnosti.