Známosti po americku : Joseph Stiglitz o vlivu velkých firem a crony kapitalismu - Stiglitz, Joseph E., 1943-
Nositel Nobelovy ceny za rok 2001 se zamýšlí nad tím, jak velké firmy v USA ovlivňují politiku a život. Konstatuje, že firmy by si dozajista měly osvojit v dané oblasti i vyšší etické principy. A i zde podle něj platí, že nalézt správnou rovnováhu mezi deregulací trhů a regulací, to je výzva doby.