Změna role CIO (informačních manažerů) - -pap-
Dnes by prý každý z vyšších manažerů měl být zároveň informačním manažerem. Znamená to, že pozice manažera IT či ředitele informací (CIO) se stala přežitkem? Odpověď na tuto otázku je obsažena v tomto článku.