Změna priorit v práci topmanažerů - -pn-
Nejvyšší šéf - CEO korporace/velké firmy - může ještě dnes řídit tvrdým prosazováním své vůle odshora dolů. Praxe však ukazuje, že mnohem úspěšnější jsou ti topmanažeři, kteří významnou část svého času věnují přetváření firemní kultury a chování zaměstnanců. Jde zřejmě o nový trend ve vrcholovém managementu.