Zlaté rady - a bez franků : o francouzských zkušenostech pro česká města a obce - Syruček, Milan, 1932-
Naše republika prochází zásadní reformou veřejné správy. Česko-francouzská konference regionů a měst, která se konala právě v době, kdy náš Parlament projednával příslušné zákony, byla navýsost aktuální a užitečná. Autor tohoto článku shrnuje závěry, které z akce vyplývají pro ČR.