Zemědělství EU : my víme, že vy víte - Záruba, Igor, 1965- (2003)
Fischer míní, Chirac a Schröder mění. Reforma společné agrární politiky zřejmě opět neprojde. Článek o současných problémech zemědělské politiky v EU.
Keywords: Evropská unie; zemědělství; zemědělská politika; hospodářské plánování; výroba; služby; ceny; zemědělský trh; hospodářská politika