Zdroje financování. 13, Tiché společenství - Wawrosz, Petr, 1968- (1999)
Tiché společenství leží díky své konstrukci, která říká, že se vklad tichého společníka stává zpravidla vlastnictvím podnikatele, podnikatel je však povinen po skončení smlouvy tento vklad vrátit, na pomezí mezi vlastními a cizími zdroji.
Keywords: financování; finanční zdroje; smlouva o tichém společenství; financing; silent partnership