Zdroje financování. - Wawrosz, Petr, 1968-
Zařazení leasingu mezi zdroje financování může být na první pohled zvláštní. Podnikatel bezprostředně žádné nové peníze nezíská. Obdrží ale zařízení, aniž by za ně musel zaplatit plnou cenu. A protože na leasing získávají firmy stále více movitých i nemovitých věcí, musíme jej označit za jeden ze zdrojů (způsobů) financování.