Zdroje financování. - Wawrosz, Petr, 1968-
Směnka nepatří k nejběžnějším způsobům finacování. Přesto mohou podnikatelé jejím prostřednictvím obdržet nemalé finanční zdroje. Rovněž, pokud mají ve svém majetku směnku, ji mohou odprodat a tímto způsobem přijít k penězům.