Zdroje financování. - Wawrosz, Petr, 1968-
Ve vyspělých tržních ekonomikách jsou dluhopisy standardním způsobem, jak financovat potřeby podniku z cizích zdrojů. U nás tomu tak v řadě případů není. Přesto je nutné se u podstaty dluhopisů zastavit.