Zdroje financování. - Wawrosz, Petr, 1968-
Přes panující credit crunch, tj. neochotu bank a dalších institucí poskytovat úvěry, je tento zdroj stále nejvýznamnějším způsobem financování podniku cizími prostředky. Autor se zastavuje zejména u jeho právních náležitostí.