Zdroje financování. 4, Akciové společnosti - Wawrosz, Petr, 1968- (1999)
V minulých částech se autor zabýval vlastními vklady u některých obchodních společností. V případě akciové společnosti najdeme řadu rozdílů.
Keywords: financování; finanční zdroje; podnikání; finance podniku; akciové společnosti; akcie; financing; business; business finance; joint-stock companies; stocks