Zdroje financování. - Wawrosz, Petr, 1968-
Podnikatelé si často stěžují, že nemají dostatek zdrojů, kterými by mohli financovat svoje aktivity. Kde všude mohou získat prostředky? O odpověď na tuto otázku se snaží tento seriál článků.