Zdravotní pojišťovny : nemocní a bezmocní - Bohatová, Vladimíra
Kdo zachrání nemocnice? Pojišťovny? Ministerstvo zdravotnictví nařídilo, aby přitlačily a přidaly 8 %. Nemocnice však nevěří, že něco navíc dostanou. Nad financemi ve zdravotnictví a rolí pojišťoven (především VZP) se zamýšlejí redaktorky časopisu Ekonom.