Zdaňování příjmů fyzických osob ze závislé činnosti v roce 2000 - Procházková, Miluše (2000)
Podrobný výklad aktuální právní úpravy zdanění příjmů fyzických osob v ČR.
Keywords: daň z příjmů fyzických osob; daně z příjmů; daňové přiznání; personal income tax; income tax; tax return; Česko; Czechia