Zdaňování příjmů cizinců ze závislé činnosti v České republice - Procházková, Miluše (2000)
O zaměstnávání cizinců, zdaňování jejich příjmů a o souvisejících pracovněprávních otázkách (např. pracovní cesty, povolování zaměstnání v ČR, aj.) píše autorka v prvním pokračování své stati.
Keywords: daň z příjmů fyzických osob; daně z příjmů; daňové přiznání; cizinci; personal income tax; income tax; tax return; aliens; Česko; Czechia