Zdaňování příjmů cizinců ze závislé činnosti v České republice - Procházková, Miluše
O zaměstnávání cizinců, zdaňování jejich příjmů a o souvisejících pracovněprávních otázkách (např. pracovní cesty, povolování zaměstnání v ČR, aj.) píše autorka v prvním pokračování své stati.