Zdanění příjmů z chovu psů - Tvareková, Jana
Z tohoto článku se dovíte, jak je to se zdaněním příjmů z chovu psů. Dovíte se také co se rozumí pod některými pojmy, jako "chov psů", "chovná stanice", "chovatel" a pod., které výdaje může chovatel odpočítat ze základu daně a také kdy se příjmy z prodeje štěňat budou počítat jako příjmy ze zemědělské výroby a kdy za příjmy ze živnosti.