Zástavní právo a doménové jméno - Emr, David
S nástupem nové ekonomiky a stále častějším používáním internetové prezentace společností a s tím související umisťování internetových stránek pod příhodná doménová jména s sebou přináší i otázku aplikace různých právních institutů k doménovému jménu. Jedním z nich je i zástavní právo, ovšem zatím netradiční je zřízení zástavního práva k doménovému jménu. Bližší podrobnosti najdete v tomto článku.