Zásady moderního personálního managementu platí i pro veřejnou správu - Sýkora, Evžen
V posledním roce došlo k velmi výraznému posunu v procesu přípravy reformy veřejné správy. Součástí tohoto procesu se stal i Institut pro místní správu jako samostatná rozpočtová organizace, zaměřená na vzdělávání zaměstnanců okresních a obecních úřadů. O reformě veřejné správy, personálním managementu a přípravě pracovníků veřejné správy píše autor ve svém příspěvku.