Zásada "pacta sunt servanda" - Steiner, Marek
Spor o zaplacení smluvního odstupného vyhrálo po sedmi letech u Okresního soudu v Hodoníně šest bývalých zaměstnanců Sigmy Hodonín, s.p. Autor tohoto článku zde na praktickém příkladě objasňuje starou právnickou zásadu "pacta sunt servanda" (smlouvy se mají dodržovat).