Zamyšlení nad sociální doktrínou ČR - Krebs, Vojtěch, 1950-
Jedním ze základních rysů společenského vývoje, které přineslo 20. století je nesporně význam jeho sociální dimenze. Sociální oblast se stala z hlediska dalšího vývoje nejen neopominutelnou, ale v jistém smyslu i určující, neboť vyjadřuje cílovou orientaci společenského vývoje. Přečtěte si více o sociální dokríně ČR v tomto zajímavém článku.