Zamyšlení nad možnostmi dalšího vývoje základního systému důchodového pojištění - Průša, Ladislav, 1958-
Tato stať přináší rozbor a zamyšlení a autora (z Výzkumného ústavu práce a sociálních věcí) nad problematikou českého důchodového systému, jeho reformou a souvisejícími otázkami.