Zaměstnávání občanů se změněnou pracovní schopností - Pelikán, Milan
Autor ve svém příspěvku seznamuje zaměstnavatele i občany se změněnou pracovní schopností s platnou právní úpravou vztahující se k zaměstnávání těchto občanů, přípravě pro pracovní uplatnění, poskytování příspěvků na zřízení a provoz chráněných dílen a chráněných pracovišť.