Zaměstnávání občanů se změněnou pracovní schopností - Hrouzková, Věra, 1954-
Stať o zaměstnávání občanů se ZPS, o právní úpravě v této oblasti a o povinnostech zaměstnavatelů v zaměstnávání těchto občanů.