Záludnosti rodinných účtů - Slováčková, Petra, 1976- (1999)
Mají se dnešní důchodci lépe než rodiny s nezaopatřenými dětmi? Zběžný pohled na statistiky rodinných účtů svádí říci, že ano. Podrobnější analýza však dokazuje něco jiného.
Keywords: osobní finance -- analýza; senioři; rodiny se závislými dětmi; personal finance -- analysis; older people; families with dependent children