Záludnosti rodinných účtů - Slováčková, Petra, 1976-
Mají se dnešní důchodci lépe než rodiny s nezaopatřenými dětmi? Zběžný pohled na statistiky rodinných účtů svádí říci, že ano. Podrobnější analýza však dokazuje něco jiného.