Zákon směnečný a šekový : jiné možnosti zaplacení směnky - Rybář, Vít
Zaplacení směnky je cílem, k němuž každý řádný majitel směnky míří. Směnka však může plnit i jiné funkce. Obsahem tohoto článku je poukázat na možné způsoby jak zlepšit postavení majitele směnky v procesu její realizace, tedy jejího zaplacení.