Zákon o úřednících územních samosprávných celků : vzdělávání nejen povinností, ale i právem - Onisko, Jakub
Autor se zabývá otázkou návrhu zákona o úřednících územních samosprávných celků a o změně zákoníku práce. Tento návrh zákona, který se týká především vzdělávání a pracovněprávních vztahů výše uvedených úředníků, byl předložen vládě ke schválení 30. 9. 2001.