Zákon o soudních poplatcích po novele : (úplné znění zákona č. 549/1991 Sb., o soudních poplatcích, jak vyplývá z pozdějších zákonů včetně přílohy k tomuto zákonu - sazebníku poplatků)
Úplné znění zákona o soudních poplatcích včetně sazebníku poplatků. S účinností od 1. ledna 2001.