Zákon o penzijním připojištění po novele : úplné znění zákona č. 42/1994 Sb., o penzijním připojištění se státním příspěvkem, jak vyplývá z pozdějších změn, s vysvětlivkami - Nesnídal, Jiří, 1939-
Zákon o penzijním připojištění se zvýrazněním změn a doplněný komentářem k vybraným ustanovením zákona.