Zákon o penzijním připojištění po novele - Nesnídal, Jiří, 1939- (2000)
Novelizace zákona o penzijním připojištění se státním příspěvkem, provedená zákonem č. 70/1999 Sb., přinesla zásadní a rozsáhlé změny. Spolu s tím byl dílčím způsobem novelizován i zákon o daních z příjmů. Autor seznamuje čtenáře s podstatou změn v zákoně o penzijním připojištění.
Keywords: důchodové připojištění -- právní aspekty; supplementary pension insurance -- legal aspects