Zákon o konkurzu a vyrovnání po novele : (úplné znění zákona č. 328/1991 Sb., o konkurzu a vyrovnání, jak vyplývá z pozdějších změn a doplnění, s komentářem) - Nesnídal, Jiří, 1939- (2000)
Úplné znění zákona o konkurzu a vyrovnání, do něhož bylo zapracováno všech dosavadních 13 novel. Autor doplnil zákonný text vlastním odborným komentářem.
Středová příloha časopisu Ekonom č. 21/2000.
Keywords: konkurz a vyrovnání; bankruptcy and composition