Zákon o cenných papírech : klíčová norma se špatným klíčem - Kříž, Milan; Wawrosz, Petr, 1968- (2000)
Novela zákona je přijímána proto, aby přinesla zlepšení působení zákona. V případě novely zákona o cenných papírech to - zdá se - neplatí.
Keywords: cenné papíry; právní předpisy; securities; legal regulations; Česko; Czechia