Základní pravidla správné motivace - Urban, Jan, 1953-
Řada manažerů se domnívá, že motivace zaměstnanců závisí především na vlastnostech lidí a manažeři nemohou příliš měnit jejich postoje k práci. Často se též setkáváme s názorem, že k motivaci slouží hlavně finanční odměny. To však odmítá jak teorie, tak praxe řízení. Jak tedy motivovat zaměstnance k vyšší výkonnosti? Odpověď dává tento článek.