Základní charakteristiky rozpočtu územních orgánů na rok 2000 (2000)
Predikce příjmů a výdajů územních orgánů, zpracovaná v metodice platné pro rok 1999. Stať obsahuje jak statistické údaje sociálně-ekonomického charakteru, tak i určitou prognózu vývoje makroekonomických indikátorů vztažených na dané území ČR.
Středová příloha časopisu Veřejná správa č. 15/2000.
Keywords: veřejné rozpočty; územní samospráva; public budgeting; regional administration