Zákazník 21. století - -ná-
Dodat zákazníkům to, co podle průzkumů chtějí, a věřit, že přijdou znovu, to je marketingové pojetí, které zatím v řadě oblastí stále ještě funguje. Mnohé firmy se ho dosud drží a neúnavně organizují jeden průzkum za druhým v domnění, že z toho vyrýžují zlato budoucího úspěchu. Pro 21. století se však toto pojetí může ukázat jako zrádné a nebezpečné. Jací budou zákazníci nové generace se snaží prognózovat tato stať.