Zájmová sdružení právnických osob založená obcemi podle dřívějších předpisů a jejich postavení po účinnosti obecního zřízení č. 128/2000 Sb - Bárta, Jan, 1951-
Článek o zájmových sdruženích právnických osob založených obcemi.