Zadluženost obcí a otázky související - Pauličková, Alena
Tento příspěvek seznamuje čtenáře s problematikou zadluženosti obcí na Slovensku. Municipální dluh se stává těžko kontrolovatelným, není sice velmi vysoký, ale v posledních letech je pozorován stále se zvyšující nárůst tohoto dluhu. Určitou podobnost takového vývoje najdeme i v Českých zemích.