Zadávání veřejných zakázek : neplatnost smlouvy - Pipková, Hana
Ustanovení paragrafu 70 zákona o zadávání veřejných zakázek č. 199/1994 Sb., v platném znění, stanoví, že smlouva na veřejnou zakázku uzavřená v rozporu s tímto zákonem je neplatná. Změny ve smlouvě, které jsou v rozporu s podmínkami obchodní veřejné soutěže jsou neplatné. Autorka se zabývá problematikou neplatnosti smluv o zadávání veřejných zakázek.