Z čeho se skládá velký třesk - Fiala, Zbyněk, 1946-
Strategie posílení národohospodářského růstu připravená Ministerstvem průmyslu a obchodu okamžitě zdomácněla v médiích díky předpokládaným nákladům 265 miliard korun a slovnímu spojení "velký třesk". Základ projektů není nový, nová je snaha vzít je nyní vážně a dát na ně finance z jednorázového zdroje, kterým má být nadcházející privatizační vlna. Detaily uvádí příspěvek autorů Z. Fialy a F. Maška.