Vždy se snažím dát aspoň radu : lidé se s nadějí obracejí na ombudsmana v řadě záležitostí, které dosud nikdo neřešil - Motejl, Otakar, 1932-2010
S čím se lidé nejčastěji obracejí na ombudsmana? Dovíte se to z odpovědí českého ombudsmana (veřejného ochránce práv) JUDr. O. Motejla na otázky A. Štefanové.