Vztah obchodního a trestního práva - Bartošíková, Miroslava, 1950-
Třebaže hospodářská kriminalita má na celkové kriminalitě nízký podíl, způsobují hospodářské trestné činy většinu registrovaných škod (za rok 1997 to bylo 29,6 mld. Kč). Nad touto společenskou problematikou se zamýšlí a vybané jevy detailně rozebírá M. Bartošíková.