Vzor společenské smlouvy o založení v.o.s. - Kalinová, Miluše, 1952- (1997)
Detailně zpracovaný vzor společenské smlouvy o založení v.o.s. včetně vzorového návrhu na zápis společnosti do obchodního rejstříku.
Keywords: obchodní právo; obchodní společnosti; společenská smlouva; veřejná obchodní společnost; commercial law; corporations; social contract