Vzor s komentářem : nájem nebytových prostor pro účely podnikání - Nesnídal, Jiří, 1939-
Jedním z frekventovaných typů smluv uzavíraných při podnikatelské činnosti je nesporně smlouva o nájmu nebytových prostor. Jde o zvláštní případ nájemní smlouvy, jak ji upravuje občanský zákoník. O specifikách této smlouvy se rozepisuje autor této stati.