Vzdělávání v ČR a EU : sázka na jistotu - -psl-
Vzdělaná pracovní síla je požehnáním pro každou ekonomiku, zvláště když ji (jako naší) chybí dostatek dalších výrobních faktorů. Podívejme se, jak vypadá srovnání s Evropskou unií.