Výzva z Číny a Ruska : srdce Eurasie - Krejčí, Oskar, 1948-
Podaří-li se přenést ekonomickou dynamiku z pacifického pobřeží Asie na západ Číny a na Sibiř, naplní se černý sen některých západních geopolitiků: jádro kontinentu ožije. Z Evropy by se pak v polovině 21. století mohlo stát to, co byla vždy geograficky - přívěsek Asie. Přečtěte si zajímavý příspěvek na toto téma.