Význam konkurence pro demokratickou hospodářskou politiku - Chmelík, Petr
Autor tohoto příspěvku si položil zásadní otázku: Jak přimět politiky, aby lépe než v stávajícím institucionálním prostředí reprezentovali zájmy občanů? V situaci, kdy soudobé státy ovlivňují zásadním způsobem chod ekonomiky, jde v neposlední řadě o otázku zvýšení efektivity a stability národního hospodářství. Více se už dozvíte z článku samotného.