Vývoj obyvatelstva a bytového fondu v malých městech 1991-2001 : sčítání lidu, domů a bytů k 1.3.2001 (předběžné výsledky, materiál v návaznosti na VS č. 49/2001) - Anderle, Alois, 1933-
Jak probíhal vývoj obyvatelstva v Česku v malých městech (od 5000 do 9999 obyvatel) v létech 1991 - 2001? To se dovzvíte z tohoto článku obou známých autorů.